www.svmontalt.cat


Voleu conèixer l'escola bressol? Veieu AQUEST VÍDEO

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la Regidoria d'Ensenyament trucant al 93 791 05 11 de dilluns a divendres de 9 a 14 h o bé consultar l'enllaç  de l'escola bressol.

També podeu consultar tota la informació sobre la preinscripció escolar a la web de la Generalitat



El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha aprovat el calendari de preinscripcions d'ensenyaments pel curs 2021-2022 que en el cas del primer cicle d'educació infantil serà del 10 al 21 de maig, preferentment de manera telemàtica.

Per tan, a partir del dilluns, 10 de maig, s'obre el període de preinscripció d'infants de 4 mesos a 3 anys de l'Escola bressol municipal els Garrofers.

Consulteu el calendari en aquest  ENLLAÇ


Oferta de places

Per al proper curs 2020-2021, l'escola bressol ofereix 8 places per a l’estança de nadons (de menys d'un any), 19 places per a les 2 estances de caminants (1-2 anys) i 23 places per a les 2 estances de parlants (2-3 anys).

IMPORTANT: l'oferta publicada es la referent a les ràtios habituals seguint la normativa de la Generalitat, però es podrien veure afectades per la situació del COVID-19.


Com fer la preinscripció?

La presentació de la sol·licitud de preinscripció i la documentació acreditativa s'haurà de fer mitjançant un correu electrònic a bressol@svmontalt.cat


Què cal adjuntar-hi?

  • SOL·LICITUD emplenada i signada (en format PDF, escanejada o fotografiada)
  • Documentació acreditativa que se sol·liciti  (escanejada o fotografiada):
    • DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.
    • Llibre de família. Si l'alumne o alumna està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
    • Documentació de criteris de prioritat

      • Contracte laboral per justificar proximitat lloc treball

      • Acreditació de la renda garantida

      • Acreditació de la discapacitat

      • Carnet de família nombrosa o monoparental 

La sol·licitud de preinscripció es considerarà formalitzada amb l'enviament d'un correu per part de l'escola justificant la recepció de la sol·licitud.


Procediment presencial

Per a les famílies que no puguin fer la presentació telemàtica s'ha organitzat la preinscripció presencial del 10 al 21 de maig a la mateixa escola, sempre amb cita prèvia, que podeu demanar per telèfon trucant al 93 791 32 16 (dilluns, dimarts o dimecres de 12 a 13 hores) o bé dipositant-la a la bústia del centre.

Criteris de prioritat

Les persones que al·leguin el compliment d'un o més criteris de prioritat (generals o complementari) han de presentar, juntament amb la sol·licitud, la documentació que s'indica per a cada criteri. No es puntuaran aquells criteris que no estiguin justificats documentalment en el termini de preinscripcions.

Consulteu els criteris generals i els criteris complementaris en aquest  ENLLAÇ

Sorteig públic per determinar l’ordenació de sol·licituds

No es farà el sorteig si no hi ha situacions d’empat en puntuació.

Consulta dels resultats

En les dates que es detallen en el calendari es publicaran a la web municipal les llistes de les sol·licituds ordenades amb la puntuació. En aquestes llistes també es dóna a conèixer el número assignat a cada sol·licitud presentada i que serveix per ordenar-les en cas d'empat.

Durant el període de reclamacions, si la sol·licitud no s'ha puntuat correctament o hi ha alguna errada en les dades, es pot presentar una reclamació a través d’un correu electrònic a bressol@svmontalt.cat

Finalment, es publicarà a la web municipal la llista de places assignades als alumnes especificant si ha estat admès o està en situació de llista d’espera.


Publicat el 05.05.2021