X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Inaugurat el parc de cal·listènia de la riera del Gorg

Parc cal·listènia


L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Víctor Llasera, i el regidor d’Esports, Cristian Garralaga, van inaugurar ahir divendres 7 de maig el nou parc de cal·listènia situat a la riera del Gorg.

Durant l'acte, membres d’Icònic 3 Viles van realitzar exhibicions en els diferents mòduls del circuit per donar a conèixer l'activitat. “Es tracta del segon espai esportiu d'aquestes característiques del municipi. La seva instal·lació permetrà ampliar i diversificar les possibilitat de realitzar activitat física a l'aire lliure”, ha assegurat l’alcalde. Per la seva banda, Garralaga ha matisat que “Amb aquest circuit de cal·listènia donam resposta a la demanda d'una activitat en auge que practiquen molts ciutadans”.

A l'acte també hi va assistir una àmplia representació del govern municipal.


Parc cal·listènia

El circuit està format per un conjunt de workout i barres paral·leles baixes, i ha costat a l’Ajuntament una inversió de 19.500 euros, dels quals 16.000 corresponen a la compra e instal·lació dels aparells i els 3.500 restants als treballs de pintura del mural que identifica l’espai.  

Què és la cal·listènia?

Aquesta modalitat esportiva, també coneguda com Street Workout, és una activitat adaptada al medi urbà en la qual solament s'utilitza el propi pes corporal i adequada per millorar les capacitats físiques amb exercicis progressius.

Aquest equipament complementarà els parcs de salut, que hi ha instal·lats al passeig marítim, a la platja i al parc del Terral. Es tracta d'unes instal·lacions que tenen un nivell d'ús i d'acceptació per part de la ciutadania molt alt.

Està previst que en els propers mesos s'ampliï l'oferta d'espais esportius a l’entorn de la riera del Gorg, amb l’adequació d’una pista per a bicicletes i patins.

L’Ajuntament demana als usuaris que se’n faci un bon ús de les instal·lacions amb respecte a l’entorn.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^