www.svmontalt.cat

L'Oficina Local d'Habitatge atendrà amb cita prèvia les persones que hagin de tramitar aquests ajuts. El servei es troba ubicat al Casal de Cultura (Pl. del Poble, 9), i podeu demanar hora de visita mitjançant una trucada al telèfon 93 791 01 99 o bé a través del correu habitatge@svmontalt.cat 

L'oficina atén a la ciutadania un dimarts al mes, de 10 a 14h. Els dies que romandrà oberta en els propers mesos són: 1 de juny, 6 de juliol, 3 i 31 d'agost (al mes de setembre romandrà tancada), 5 d'octubre, 2 de novembre i 14 de desembre.

Ajuts lloguer

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt informa que el termini per sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer ja és obert. Aquests ajuts són per al lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge per a sectors de població en risc d'exclusió social. El termini que finalitzava el 4 de juny, s'ha ampliat una setmana, fins a l'11 de juny.

Aquests ajuts estan adreçats a totes les persones titulars d’un contracte d’arrendament que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, i que compleixin els requisits de la convocatòria.

L'import mensual de la subvenció és d'un màxim de 200 euros/mes (2.400 euros anuals).

Trobareu tota la informació sobre la convocatòria d’ajuts per al pagament del lloguer en aquest ENLLAÇ

Publicat el 09.05.2021