X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Jornada de voluntariat per netejar el bosc
Dissabte, 5 de juny, a les 10.30h, als Pins de l'Andreu

Amb motiu del Dia Mundial de Medi Ambient, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, l’AFA de l’Escola Sot del Camp, l’AMPA de l’Escola Sant Jordi  i l’ADF Serralada del Montalt, sumen esforços per organitzar una jornada voluntària per a la neteja dels nostres boscos.

L’activitat es durà a terme el proper dissabte 5 de juny i es complementarà amb una xerrada informativa a càrrec de l'enginyer de Forest, Oriol Bassa. El punt de trobada serà als Pins de l’Andreu, a les 10.30h.

Si voleu participar en la xerrada i en la neteja col·lectiva que es farà en grups d’un màxim de 10 persones, us hi podeu inscriure fins al 3 de juny enviant un correu electrònic a ensenyament@svmontalt.cat  

Imprescindible ús de calçat resistent i recomanat guants de seguretat. L'organització aportarà saques i bosses pels residus i guants no reutilitzables.

En el cas que vulgueu aprofitar mentre passegeu a títol individual pel bosc per col·laborar en la neteja del bosc, porteu una bossa d'escombraries per anar recollint les deixalles i, en acabat, dipositeu-la en algun dels 3 punts de recollida que trobareu a les esplanades de la Vinya d’en Ferran, dels Pins d'en Pera i dels Pins de l'Andreu.


Neteja bosc

Neteja bosc

Fitxer: neteja_bosc.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 776.51 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^