X
XXXV Trobada de Gegants
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Fomentant la pràctica de tenis i pàdel a Sant VicençConveni Turó Blanc

L'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Víctor Llasera, i el president del Club de Tenis Turó Blanc, Guillermo Calvó, han subscrit un conveni amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’esports de raqueta, concretament tennis i pàdel durant el curs escolar entre la població santvicentina. La trobada per formalitzar l’acord també va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Cristian Garralaga.

Les persones empadronades al municipi gaudiran d’una bonificació del 10 % sobre les tarifes del curs 2021-2022 del Club Turó Blanc: així ho estableix el conveni. Les activitats -escoles de tennis i pàdel- es desenvoluparan a les instal·lacions del club (C/ Sol Naixent, s/n). Si hi esteu interessats/des, podeu contactar-hi mitjançant una trucada al 93 791 01 68 o un mail a secretaria@turoblanc.com

El club també acollirà un dia d’estiu als participants del programa municipal Estades Esportives 2 perquè pugin gaudir de forma gratuïta de les seves instal·lacions i serveis.

Per la seva banda, l’Ajuntament s’ha compromès a celebrar durant la temporada 2021-2022 dos esdeveniments de caràcter puntual de durada d’un cap de setmana a les instal·lacions del club amb l’objectiu de donar continuïtat al foment de l’esport de raqueta al nostre municipi.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^