X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ampliat el termi d'inscripció pel Casal d'arts escèniques per a joves
Inscripcions: Fins al 2 de juliol


La proposta va destinada a joves que el proper curs realitzin estudis de secundària i batxillerat.

Creart estiu 2021


Aquest estiu, torna el Casal de les arts escèniques 'Som Creart', coordinat per Carolina Llacher, llicenciada en Sociologia i actriu. Es durà a terme durant el mes de juliol, de dilluns a dijous, en horari de 9 a 13 h. Places limitades (20 participants).

La proposta va dirigida  a joves que el proper curs 2021-2022 realitzin estudis de secundaria i batxillerat (des de 1r de l’ESO fins a 2n de BATX).  Les inscripcions es poden fer per quinzenes o bé per les 4 setmanes. El preu és de 80 euros/quinzena i 160 euros/4 setmanes. En cas de ser membre de família nombrosa, s’aplicarà un descompte del 15%.

IMPORTANT!

Les inscripcions es realitzaran del 3 de juny al 2 de juliol de manera telemàtica amb certificat digital, a través del web municipal.

Primer caldrà fer el pagament a través d'aquest ENLLAÇ i després emplenar una instància genèrica telemàtica, adjuntant-hi el full d'inscripció, còpia de DNI / NIE / Passaport del pare/mare/tutor, Llibre de família, Targeta sanitària del/a participant i el comprovant de pagament.

Tot seguit, trobareu el full d'incripció:


FULL D'INSCRIPCIÓ


Reunió informativa

Es farà una reunió informativa per les famílies inscrites abans de l'inici de les activitats per informar del funcionament i organització del casal.

Objectius dels Casal

El principal objectiu d’aquesta proposta és crear un espai d’intercanvi, creació i aprenentatge per a nois i noies amb interès per l'expressió corporal i la creació, i que volen adquirir nous aprenentatges. Durant el Casal s'exploraran els recursos de la dansa, el teatre i la música i els podran millorar les seves habilitats tècniques i expressives, tot ampliant el seu ventall de recursos en cada disciplina, alhora que es diverteixen.

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i coordinada per la Regidoria de Benestar Social amb la col·laboració de la Regidoria d'Ensenyament.


En aquest document trobareu una nota informativa amb totes les dades del Casal:


Creart estiu 2021

Creart estiu 2021

Fitxer: CREART_ESTIU_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 717.03 kB




OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.06.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^