X
Ajuts extraordinaris Covid-19 per a empreses
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Vols promocionar el teu comerç, negoci o producte a les fires-mercat de Sant Vicenç?
Inscripcions obertes fins al 14 de juny


Durant el mes de juny se celebraran dues fires-mercat, coincidint amb dos esdeveniments organitzats per l'Ajuntament que tindran lloc el dia 19 al parc dels Germasn Gabrielistes i el dia 26 a la platja/passeig marítim.

Fira Festa 2018

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt està ultimant els preparatius per a dos esdeveniments de caire musical que es complementaran amb un espai dedicat a Fira-Mercat. Es tracta del "Viu la Música" que tindrà lloc el dissabte 19 de juny al parc dels Germans Gabrielistes i el Concert Feminista que se celebrarà el dissabte 26 de juny a la platja de Sant Vicenç.

La situació generada per la Covid-19 ha suposat una aturada pel sector del comerç i la restauració, i l'Ajuntament vol impulsar de nou aquest tipus d’actes a fi de mantenir viva l’activitat firal, com a element dinamitzador de l’activitat econòmica. Ara més que mai cal innovar i plantejar actes adaptats a la situació actual, que compleixin amb totes les garanties de seguretat (control, distribució d’espais, distàncies, aforaments,...).

És en aquest sentit que, des de les regidories de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme s'ofereix a l’empresariat local (artesans, empresaris, comerciants, restauradors,...) la possibilitat de poder promocionar el vostre negoci/producte/servei, disposant d’un espai gratuït de venda. Vosaltres només haureu de posar els productes i l'Ajuntament es farà càrrec de la resta: carpes, endolls... 

Si voleu tenir un espai a les fires-mercat del més de juny a cost zero, només cal que empleneu aquest FORMULARI i ens posarem en contactes amb vosaltres. Es important que rebem la vostra petició abans del 15 de juny.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.06.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^