www.svmontalt.cat

Del 21 de juny fins al 3 de juliol, l'Espai Jove El Cau acollirà l'exposició interactiva "Actuem amb energia", que mitjançant consells pràctics explica com fer un ús eficient de l'energia a les llars.

A la mostra, podrem veure com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum, els  avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés, com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

També ensenya com, gràcies a petites accions, podem fer un ús energètic més eficient a casa nostra i mantenir al mateix temps, una bona qualitat de vida i un bon nivell de confort. Aquestes mateixes accions comporten així mateix, un benefici important per al medi ambient i una bona estratègia de lluita contra el canvi climàtic.

La mostra, organitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona, es podrà visitar de dilluns a dissabte, de 16.30 a 20.30h, i es complementarà amb dos tallers gratuïts, destinats a famílies amb infants (a partir de 6 anys) i joves, i una visita guiada a l'exposició.

TALLERS I VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ

  • Taller de cuina solar: dissabte 26 de juny, d'11 a 14 h (Tres torns d'1 hora). 10 places per torn
  • Joc de l'Actiwatt: dissabte 26 de juny, de 17 a 20 h (Tres torns d'1 hora). 10 places per torn
  • Visita guiada a l'exposició: dissabte 3 de juliol de 17 a 18.30 h (Tres torns de 30 minuts). 10 places per torn

Per a més informació, podeu trucar al 93 791 34 79 o enviar un correu electrònic a joventut@svmontalt.cat


Actuem amb energia

Actuem amb energia

Fitxer: Actuem_amb_energia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 386.54 kB

Publicat el 07.06.2021