X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament mostra el seu condol per la pèrdua del filòleg i poeta Pius Morera

Pius Morera


Pius Morera i Prat ens ha deixat als 79 anys. Nascut a Igualada, va fixar la residència a Sant Vicenç de Montalt fa més de vint anys. 

En Pius era un poeta transgressor, filòleg, professor i activista cultural i polític, una rara avis en el món cultural català. Conductor del programa de ràdio “Aparador de poesia” a Ràdio Santvi, per on han passat més d’un centenar de poetes i personalitats del món cultural i literari que tenen una relació ben estreta amb la poesia escrita i la recitada. Impulsor dels tallers d’escriptura, col·laborador incansable de la Biblioteca Municipal La Muntala. Un igualadí que va triar Sant Vicenç per viure-hi, i que des del primer moment es va implicar en la vida associativa i cultural del poble.

La última aparició pública de Pius Morera va ser el passat 4 de juny durant l’acte que va organitzar l’Ajuntament per presentar el seu darrer llibre  "Quartet de vent sota la pluja de febrer" .

El consistori ha rebut amb tristesa la notícia de la seva pèrdua i es posa al costat de familiars i amics en aquests moments tan difícils.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.06.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^