Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Júlia Roig de l'Institut Esteve Albert aconsegueix una Distinció PAU
Els 42 alumnes del centre que s'han presentat a la Selectivitat, han aprovat


Des de l'any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les Distincions PAU per reconèixer públicament la bona preparació, el mèrit i l’esforç de l’alumnat que en la convocatòria ordinària ha obtingut una nota igual o superior a 9 punts com a qualificació de la fase general de la PAU.

Júlia Roig


Les proves de la PAU es van fer del 8 a l'11 de juny al tribunal situat a l'Escola de teixits de Canet de Mar. Un total de 42 alumnes de l’Institut Esteve Albert de Sant Vicenç de Montalt es van presentar i el 100% les han aprovat. Un 30% de l'alumnat ha aconseguit una qualificació superior a 8 (sobre 10) en la fase general.

 A més l'alumna Júlia Roig Prat ha obtingut una Distinció PAU que es concedeix a l'alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària ha obtingut una nota igual o superior a 9 punts com a qualificació de la fase general de la PAU.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt vol felicitar a tots/es els/les alumnes que han aprovat la selectivitats i, molt especialment a la Júlia, pels bon resultats acadèmics, fruit de la constància, la voluntat i l’esforç. Felicitació que fa extensiva a l’equip directiu i docent de l’Institut Esteve Albert, ja que la Distinció PAU també és un premi i reconeixement a la feina ben feta per part de totes les etapes i el professorat del centre.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^