www.svmontalt.cat
L'objectiu és promoure valors mediambientals entre l'alumnat


Agenda escolar

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt farà arribar a l’Institut Esteve Albert 549 agendes escolars del Medi Ambient i el Desenvolupament que tenen com objectiu promoure valors mediambientals, i que es distribuiran a l’inici del proper curs 20211-2022 entre l’alumnat del centre. 

Aquestes agendes són un recurs adreçat a joves estudiants de secundària, que la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, ofereix als municipis que en són membres.

Les agendes més enllà de calendari diari presenten l’espai per apuntar deures o notes i la zona de ‘comunicacions’, característics de tota agenda escolar amb la particularitat que al llarg del curs s’inclouen continguts relacionats amb la sostenibilitat, en forma d’activitats o informacions setmanals diverses. Tot, amb l’objectiu de donar a conèixer entre l’alumnat els conceptes del desenvolupament sostenible i estimular i promoure conductes ambientalment responsables i de respecte vers el medi.

El cost de l’edició es reparteix entre els ajuntaments i la Diputació de Barcelona. En el cas de Sant Vicenç, l’Ajuntament ha fet una aportació de 549 euros.

Publicat el 13.07.2021