www.svmontalt.cat
Vigència: del dijous 15 al dijous 22 de juliol, tots dos inclosos


Teniu consultes o dubtes sobre temes relacionats amb la Covid-19? Contacteu amb l'oficina virtual InfoCovid, de dilluns a divendres, de 16 a 20h, trucant al 663 816 709, o  bé enviant un correu electrònic a infocovid@svmontalt.cat


Mesures fins 23 de juliol

Davant de l’augment de casos positius de COVID-19 i l’impacte negatiu de la variant delta, avui entren en vigor noves mesures per prevenir els contagis, dirigides a  limitar els contactes socials fora de la bombolla de convivència, tant en àmbits públics com privats, i a evitar grans concentracions de persones, amb la limitació dels aforaments en les activitats que impliquen una interacció social elevada:  

toc de queda

Sant Vicenç de Montalt és un dels 161 municipis on s’aplica el confinament nocturn de 01:00h a 06:00h. (Vigent des del 16 de juliol)

Reunions socials

  • Es limiten les reunions i trobades familiars i socials a un màxim de deu persones, en l’àmbit públic i el privat, llevat que es tracti de persones convivents.
  • No està permès menjar o beure a l’espai públic.

Horari de tancament i altres mesures per a totes les activitats

  • Totes les activitats finalitzaran com a màxim a les 0.30 hores.
  • En el cas de les discoteques i bars musicals, a partir de les 0.30 hores disposaran de 30 minuts addicionals per desallotjar les persones assistents.
  • A més de respectar els límits d’aforament, totes les activitats hauran de disposar d’un espai de 2,5 metres quadrats per persona.

Recomanació als ajuntaments

Es recomana als ajuntaments que limitin l'accés a parcs, platges i altres espais públics a l’aire lliure entre les 00.30 i les 6.00 hores, per evitar la concentració de persones.


ÚS de MASCARETES

L’ús de mascareta és obligatori per a totes les persones més grans de 6 anys:

  • A la via pública i en espais a l’aire lliure, quan hi hagi aglomeracions i no sigui possible mantenir una distància de seguretat d'1,5 metres entre persones, tret que siguin convivents.
  • Als espais interiors d’ús públic (biblioteques, equipaments, hospitals...) o que es trobin oberts al públic (comerços, restaurants...).
  • A tots els mitjans de transport públic, incloses les andanes, estacions de viatgers i els telefèrics. També als vehicles privats si les persones ocupants no són convivents.
  • Als esdeveniments multitudinaris a l’aire lliure (com ara espectacles i concerts) si les persones assistents están dempeus, o si están assegudes i no es pot mantenir la distància d’1,5 metres, tret que siguin convivents.

I es pot estar sense mascareta:

A la via pública i l’aire lliure sempre que es pugui mantenir la distància d’1,5 metres, tret si és un grup de persones convivents. 

Com a mesura de precaució, es recomana utilitzar sempre la mascareta, tant a l’aire lliure com en espais tancats, públics o privats. 


Podeu visitar canalsalut.gencat.cat/coronavirus, on trobareu tota la informació més detallada i sempre actualitzada.


Mesures Covid fins 23 juliol

Mesures Covid fins 23 juliol

Fitxer: mesures_15_juliol.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 911.92 kB






Publicat el 15.07.2021