www.svmontalt.cat


La Farmàcia de la Costa de Sant Vicenç de Montalt està adherida al programa TAR. Per fer-se el test cal demanar hora per telèfon:  93 791 31 25 i  689 97 81 87.

Programa TAR Farmàcia de la Costa

Les persones asimptomàtiques i que no siguin contacte estret de cap cas positiu, que pertanyin al col·lectiu de persones que treballen o participen en activitats en l’àmbit del lleure educatiu ja es poden fer tests d'antígens gratuïts a les farmàcies. Són tests ràpids d'automostra, que es faran supervisats per un professional de la farmàcia, que després introduirà el resultat en el sistema de salut.  

Qui se'ls pot fer?

Aquest dispositiu de cribratge, pensat per a les activitats de lleure de l'estiu, com casals i colònies, va adreçat a nens i nenes a partir dels 10 anys, i a monitors a partir dels 16 anys. Els nens i nenes de fins a 15 anys d'edat han d'anar a fer-ser el test acompanyats d'un adult. No està adreçat a les persones que tinguin símptomes, que han d'adreçar-se als centres d'atenció primària, ni per als contactes de positius, que han de fer quarantena.

Com funciona?

Les persones interessades a fer-se el test han d'adreçar-se a qualsevol de les farmàcies adherides. A Sant Vicenç de Montalt s’ha adherit 1 de les 2 farmàcies que hi ha al poble i cal demanar cita prèvia per telèfon. És la Farmàcia de la Costa (Telèfons: 93 791 31 25 i  689 97 81 87). 

Com acreditar-se?

Per acreditar-se com a alumnes o monitors d'una activitat de lleure s'ha de mostrar el correu electrònic enviat per la Direcció General de Joventut a les entitats de lleure o una declaració responsable.


Infografia antígens lleure

Infografia antígens lleure

Fitxer: Infografia_Antigens_Lleure.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 58.86 kB



Preguntes freqüents TAR

Preguntes freqüents TAR

Preguntes freqüents TAR

Fitxer: TAR_FAQ_pacient.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 182.74 kB

Publicat el 22.07.2021