X
Festa Gent Gran 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S'inicien les obres de millora a l'aparcament del Sot del Camp


Les obres per pavimentar, ordenar, senyalitzar i dotar d’enllumenat l’aparcament públic tindran un cost de 82.528,45 € amb IVA inclòs.

Obres aparcament Sot del Camp


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha iniciat avui, dimecres 28 de juliol, les obres de millora de l’aparcament públic del Sot del Camp. Els treballs consistiran en la pavimentació amb mescla asfàltica de la totalitat de la zona de aparcament; l’ordenació i millora de la  senyalització de les places i dels recorreguts amb la finalitat de facilitar el flux de vehicles; l’encintat perimetral de l'espai amb vorada de formigó i la instal·lació d’un sistema d’enllumenat general, format per tres columnes amb projectors LED i una columna vuitcentista, que il·luminaran tota la zona. L'actuació suposarà una utilització més funcional i segura de l’aparcament, inclús en hores nocturnes, i també servirà per minimitzar les tasques de manteniment de l'espai.

A més, l’empresa adjudicàtaria, Asfalts de l’Anoia, S.L., com a millores ofertades també pavimentarà la rampa per a vianants i instal·larà 4 papereres i una font d’aigua potable a l’exterior de l’aparcament.

L’import total d’aquestes obres de millora és de 82.528,45 euros amb IVA inclòs, que es finançaran amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 70.488,36 €, i la resta amb fons municipals. La previsió és que els treballs s'allarguin unes tres setmanes aproximadament.

L’aparcament públic del Sot del Camp, amb una superfície de 4.132m2 i 120 places d'estacionament gratuït, es troba ubicat en l'àrea d’influència de l’Institut Esteve Albert, l’Escola Sot del Camp i el parc dels Germans Gabrielistes. S’accedeix pel carrer de Can Calella, en el que hi ha una entrada i sortida de vehicles, i també disposa de dos accessos, un d’entrada i un altre de sortida, pel camí del Padró.

L’alcalde, Víctor Llasera, que manté les competències d'Urbanisme, ha explicat que “Iniciem les obres coincidint amb les vacances escolars per garantir que estiguin enllestides abans del setembre, de manera que l’aparcament torni a estar operatiu i en les millors condicions per a les famílies i el personal dels centres educatius quan comenci el nou curs”.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^