X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
"Del Balís al Túnel", una exposició per conèixer un bocí de la història del front marítim

Del Balís al Túnel

L'exposició "Del Balís al Túnel. Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac, Arenys de Mar" és una recreació, a través dels dibuixos de la Núria Gifra, de les cases dels passeigs marítims d'aquestes tres poblacions, tal i com eren a finals del XIX i principis del XX. Els dibuixos són el resultat de la investigació realitzada per Núria Gifra, Lluís Grau, Rosa Grau, Jordi Sellarés i Xavier Torrentó.

L'exposició es podrà visitar a la Sala Polivalent de la Biblioteca, des del 117 d'agost fins el 14 d'octubre, en horari d'obertura de la biblioteca (de dilluns a divendres, de 16.00h a 20.00h; i dissabtes, a excepció dels dissabtes d'agost, de 10.00h a 14.00h). Per visitar-la, cal demanar hora a través d'aquest formulari, per telèfon (trucant al 937 91 23 72), enviant un correu a b.st.vicensm@diba.cat, o presencialment a la biblioteca.

Activitat organitzada pels Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, caldes d'Estrac i Arenys de Mar, la Biblioteca Municipal La Muntala, la Fundació Palau i l'Arxiu Comarcal del Maresme.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^