X
Crida voluntaris Festa Halloweeen
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt revisa i posa al dia els Desfibril·ladors Externs Automàtics

Desfibril·lador

La Regidoria de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha realitzat la revisió i el manteniment anual dels 10 Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA) del municipi, dels quals 8 estan ubicats a l’espai públic i 2 són portàtils, un que està a disposició de la Policia Local perquè es pugui fer servir allà on sigui necessari, i un altre, que dona servei a les entitats durant les activitats o esdeveniments que realitzen.

Els DEA ubicats a l’espai públic, els podeu trobar a la plaça de l’Església, avinguda Toni Sors, camí del Padró, Montaltpark, riera de Torrentbò, passeig marítim, i en les zones d’accés a l’Ajuntament i al Centre Cívic El Gorg.


DEA

A més dels treballs de manteniment dels equips d'emergències, també s’han realitzar diverses actuacions de millora que han consistit en:

  • Instal·lació d’elèctrodes pediàtrics a tots els aparells DEA, amb l’objectiu que es puguin ajustar els nivells d’energia produïts pel desfibril·lador perquè la descàrrega sigui més segura per al cor del nen.
  • Adquisició d’un Cardio Frist Angel per ajudar a les tasques de reanimació i de dos resucitadors manuals (AMBU), un per a adults i un altre infantil, que aniran a bord dels vehicles policial.

L’actuació de posada a punt i millora dels DEA ha anat a càrrec de l’empresa TECHNOLOGY 2050, S.L., i ha tingut un cost de 5.000 euros.


DEA

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.08.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^