X
Festa Gent Gran 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament celebra l'acte institucional de la Diada adaptat a la situació sanitària actual


La Diada enguany es realitzarà amb les mesures per garantir la seguretat i minimitzar el contacte entre persones.



Diada Nacional de Catalunya 2018


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt celebrarà el dissabte  11 de setembre, a les 11 h al carrer Xaloc, davant el monòlit de l’Onze de Setembre,  l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya. Ho farà amb una diferència significativa respecte anys anteriors, ja que a causa de la Covid-19, caldrà reservar entrada per poder assistir a l’acte.

La celebració de la Diada comptarà amb la participació de l'alcalde, Víctor Llasera, i de regidors i regidores de la corporació. L’acte s'iniciarà amb l’entrada dels gegants, que romandran estàtics durant tota la celebració. Posteriorment arribarà el torn del parlament de l’alcalde i l’ofrena floral de les entitats del municipi. Finalment, la música de l’Orfeó Parroquial El Delme (pendent de confirmació) i una audició de sardanes posaran punt final a l'acte institucional de la Diada Nacional.

RESERVA D'ENTRADES PER ASSISTIR A L'ACTE

A causa de l'actual situació sanitària, el consistori ha adoptat diverses mesures de prevenció per tal d'evitar el risc de contagi. Així doncs, l'accés al carrer Xaloc estarà delimitat amb tanques i l'aforament màxim es limitarà a 120 persones, que hauran d’estar assegudes.

Les reserves per accedir a l’acte es podran fer fins al dijous 9 de setembre, emplenant aquest FORMULARI.


INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR A L'OFRENA FLORAL

A més de la reserva personal, les entitats, associacions, col·lectius, partits polítics i centres educatius que vulguin participar a l’ofrena floral, caldrà que emplenin aquest FORMULARI.


Diada Nacional de Catalunya 2021

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.08.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^