X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'exposició "La vida de l'aigua" a l'Espai Jove
La mostra es complementarà amb una sessió de jocs de taula

Del 22 al 25 de setembre, l'Espai Jove El Cau acollirà l'exposició itinerant La vida de l'aigua, que mostra la importància de l’aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i com a font per als diferents usos com l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d’altres. L’exposició també descriu l’amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l’aigua. mitjançant consells pràctics explica com fer un ús eficient de l'energia a les llars.

L’exposició consta de diversos plafons on es descriu La vida de l’aigua des de dues perspectives “L’aigua a la natura” i “L’aigua a la ciutat”. També té diversos elements interactius que permeten visitar l'exposició d’una forma activa.

La mostra, organitzada per les regidories d'Infància i Joventut i d'Ensenyament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, es podrà visitar  de 16.30 a 20.30h, i es complementarà amb una sessió de jocs de taula.

Jocs de taula sobre les espècies exòtiques invasores d'ambients fluvials

Dissabte 25 de setembre, de 16 a 19 h, a l'Espai Jove El Cau.

Els jocs tenen per objectiu sensibilitzar sobre l’impacte de l’acció humana en l’aparició d’espècies invasores i com aquestes desestabilitzen l’ecosistema aquàtic on es consoliden.

Per a més informació, podeu trucar al 93 791 34 79 o enviar un correu electrònic a joventut@svmontalt.cat


La vida de l'aigua

La vida de l'aigua

Fitxer: la_vida_de_l_aigua.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 738.29 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.08.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^