X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La fase de diagnosi del projecte 'Treball, talent i tecnologia', en marxa


El primer pas és conèixer la situació actual dels negocis ubicats a les 3 Viles pel que fa a la digitalització.

Treball Talent Tecnologia


Ja està en marxa el projecte Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles, en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona. De moment, hi ha activa la primera fase, la diagnosi. L'acció consisteix en l'enviament d'una enquesta adreçada a les empreses de les 3 viles. Aquests dies, les regidories de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme i d'Ocupació s'estan posant en contacte amb el teixit empresarial local per demanar-los que responguin aquest qüestionari. És molt important per conèixer de primera mà les necessitats dels nostres empresaris i emprenedors. L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt impulsa aquest projecte juntament amb els consistoris de Sant Andreu de Llavaneres i de Caldes d'Estrac.

El projecte Les 3 viles, intel·ligents i sostenibles té com a objectius dotar d'eines i recursos les empreses del territori per poder iniciar o potenciar la seva transformació digital i millorar els coneixements i competències digitals de les persones treballadores o en edat laboral.

Per posar en marxa l'estudi, el primer pas és conèixer la situació actual dels negocis ubicats a les 3 Viles pel que fa a la digitalització. Es tracta d'analitzar el punt de partida per dissenyar accions que ajudin l'empresariat local a avançar cap a la transformació digital. Per fer-ho cal que els empresaris respongui l'enquesta que rebran per correu electrònic.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^