X
Projecte Dones en marxa
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt ha celebrat un any més una reeixida Diada
Prop d'una trentena d'entitats i partits polítics es van sumar a l'ofrena floral


Podeu veure l'àlbum de fotos de l'acte en aquest  ENLLAÇ


Diada Nacional de Catalunya 2021

Cadires separades, mascaretes i gel hidroalcohòlic, però per la resta, com si es tractés d'abans de la pandèmia. L'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, que va tenir lloc ahir dissabte al carrer Xaloc, es va obrir de nou a la ciutadania.

La convocatòria va congregar més d’un centenar de persones vora el monòlit de l’Onze de Setembre que presideix l’esmentat espai. Com a mesura de seguretat sanitària, l’esdeveniment es va celebrar amb aforament limitat, reserva prèvia i públic assegut. A més de les autoritats locals, prop d’una trentena d’entitats i partits polítics van participar a les tradicionals ofrenes florals.

L’acte va arrencar amb l’entrada de la Colla Gegantera. Tot seguit, en el seu discurs l’alcalde, Victor Llasera, va posar en valor les arrels, la cultura i la llengua com a vehicles de cohesió i de defensa de les llibertats. Llasera va concloure l’al·locució  afirmant :“Continuem fent nostre allò que ens recorda la nostra història, i que aquest Onze de Setembre de 2021 sigui el reflex de la nostra lluita i resistència, alhora que sigui reflex de l’esperança d’una total recuperació econòmica, social i sanitària”. 

L’acte va comptar amb la participació de l’Orfeó Parroquial El Delme, que va interpretar, entre altres peces, “Els Segadors”, l’himne de Catalunya, que van entonar totes les persones assistents, i va finalitzar amb una audició de sardanes interpretada per la Cobla Premià. Malgrat les limitacions que imposa la pandèmia, i tenint cura dels protocols sanitaris, Sant Vicenç de Montalt ha celebrat un any més una reeixida Diada.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^