X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Finalitzen les obres de millora de l'aparcament municipal del Sot del Camp


Les obres per pavimentar, ordenar, senyalitzar i dotar d’enllumenat l’aparcament públic han tingut un cost de 82.528,45 € amb IVA inclòs.

Aparcament Sot del Camp


Coincidint amb l'inici del nou curs escolar, aquest matí s'ha reobert l’aparcament públic del Sot del Camp, un cop finalitzades les obres de millora, que han suposat una utilització més funcional i segura de l’aparcament, inclús en hores nocturnes, i també serviran per minimitzar les tasques de manteniment de l'espai.

Els treballs han consistit en la pavimentació amb mescla asfàltica de la totalitat de la zona de aparcament; l’ordenació i millora de la  senyalització de les places i dels recorreguts amb la finalitat de facilitar el flux de vehicles; l’encintat perimetral de l'espai amb vorada de formigó i la instal·lació d’un sistema d’enllumenat general, format per tres columnes amb projectors LED i una columna vuitcentista. També s'hi han instal·lat papereres i una font.

L’import total d’aquestes obres de millora és de 82.528,45 euros amb IVA inclòs, que s'han finançat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 70.488,36 €, i la resta amb fons municipals. 

L’aparcament municipal del Sot del Camp, amb una superfície de 4.132m2 i 120 places d'estacionament gratuït, es troba ubicat en l'àrea d’influència de l’Institut Esteve Albert, l’Escola Sot del Camp i el parc dels Germans Gabrielistes. L’accés rodat, tant d'entrada com de sortida, es farà pel C/ Can Calella i pel camí del Padró.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^