www.svmontalt.cat


Us hi podeu inscriure en aquest  ENLLAÇ


Contacontes

El dissabte 25 de setembre, de 10 a 13 h, l'Espai Jove El Cau ens presenta una sessió ben especial de contacontes infantil amb el llibre El senyor Riu com a protagonista.

L'activitat és gratuïta i va dirigida a un públic familiar amb infants de 4 a 7 anys.  Es tracta d'una iniciativa de les regidories d'Infància i Joventut i d'Ensenyament, que complementa  l’exposició “La vida de l’aigua” que es podrà visitar a l’equipament jove del 22 al 25 de setembre.


El senyor Riu és un conte que vol sensibilitzar els infants sobre la realitat del cicle de l'aigua a través de la història d'un riu, que es presenta com un personatge misteriós que neix a les muntanyes, ens fa gaudir de la remor de l’aigua, ens dibuixa el paisatge, permet la vida dels animals i les plantes i finalment també fa funcionar els molins i les fàbriques i ens proveeix d’aigua per beure.

Ha estat escrit especialment per al programa Va d’aigua per Teresa Duran (Barcelona, 1949), una de les autores de literatura infantil catalana més reconegudes -doctora en pedagogia, amb més de 100 llibres per a infants i joves- i ha estat il·lustrat per Mercè Tous (Barcelona),  una de les dibuixants emergents del nostre país.


Publicat el 14.09.2021