www.svmontalt.cat
La presentació del projecte "Dones en marxa" tindrà lloc el 5 d'octubre a les 10h al Centre Cívic El Gorg


Totes aquelles persones interessades en el projecte hi podran accedir.

Si vols assistir a la presentació, inscriu-t'hi mitjançant aquest FORMULARI

Dones en marxa

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt impulsa el projecte “DONES EN MARXA: EMPODEREM EL TALENT FEMENÍ”, destinat a totes les dones majors de 40 anys residents a les 3 Viles que estiguin buscant un projecte laboral de llarg recorregut basat en els serveis d’atenció domiciliari a les persones.

El programa crida al canvi i a l’acció, al treball en equip compromès i proactiu perquè les persones que es troben a l’atur, o amb condicions laborals precàries, recobrin la il·lusió i descobreixin totes les competències i habilitats de què disposen per  a trobar feina i/o desenvolupar el seu projecte empresarial. 

Els objectius d’aquesta iniciativa es basen a oferir un servei d’acompanyament personalitzat i grupal a través de la millora en la qualificació professional, l’empoderament i la confiança en les capacitats individuals, a definir els objectius laborals amb l’acompanyament d’un coach i treballar per aconseguir-los i a fomentar l’emprenedoria orientada al cooperativisme. 

Convidem a totes aquelles persones interessades a assistir a la presentació del projecte “Dones en marxa: empoderem el talent femení”, que tindrà lloc el dimarts 5 d’octubre a les 10h al Centre Cívic El Gorg.  Per accedir-hi, serà necessari una inscripció prèvia que podreu fer a través d'aquest ENLLAÇ.

CALENDARI

  • 5  d’octubre a les 10h al Centre Cívic El Gorg: presentació del projecte “Dones en marxa: empoderem el talent femení”.

    És necessari omplir el aquest FORMULARI d’inscripció per assistir a la presentació on diverses àrees de l’Ajuntament explicaran detalladament en què consistirà el projecte, metodologia, fases, dinàmiques i objectius.
  • Les persones interessades a participar en el projecte, a partir de mitjans d’octubre hauran de complimentar un full on ens facilitaran les seves dades bàsiques de contacte i una petita carta on ens expliquin la seva motivació a participar.
  • Passat el dia 5, els tècnics d’Ocupació dels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres faran les entrevistes de selecció, especialment en el cas que hi hagi més persones interessades que places disponibles (que seran un màxim de 20).
  • D’octubre a febrer: s’impartiran els mòduls de formacions professionalitzadores. Un total de 80h a càrrec de la Fundació Pere Tarrés.
  • A l’octubre: s’iniciaran els processos individualitzats de coaching a fi de descobrir les barreres, reptes i contextos de les dones i treballar individualment cap a l’assoliment dels objectius.
  • De gener a març: es duran a terme accions formatives per millorar la qualificació professional, l’autoconeixement, la identificació de competències transversals, els objectius i l’emprenedoria. Un total de 80 h a càrrec de l’empresa Consultoria Constructiva.
  • Al març: es portarà a cap la cloenda del projecte amb una jornada. Al matí es farà entrega de les acreditacions de participació i un speed networking talent amb empreses convidades del territori. A la tarda, es celebrarà una sessió de reflexió i participació del paper de la dona en el teixit productiu al municipi i la presentació de la cooperativa que esperem que s’impulsi a partir d’aquest projecte.
  • A partir del març: les participants que vulguin impulsar la cooperativa rebran formació, acompanyament i assessorament de COOP MARESME. 

Així mateix, el projecte tindrà un seguiment individualitzat amb sessions de seguiment (de març a setembre 2022) i d’acompanyament de les candidates per a l’assoliment dels seus objectius.

Aquest projecte és organitzat per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb el suport de la Diputació de Barcelona i Coop Maresme i la col·laboració dels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d’Estrac. 

DADES INTERESSANTS

Segons l’anàlisi de dades quantitatives de l’Observatori de Mercat de Treball del Consell Comarcal 2020, les dades quantitatives del Pla Director de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, els informes sobre ocupació de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i el darrer informe referent a Atur Maresme, es veu com l’atur municipal està feminitzat en tant que al voltant d’un 63% de l’atur correspon a les dones. 

Per altra banda, una part important de les ofertes que arriben a la regidoria estan relacionades amb serveis d’atenció a persones grans dependents, i és per aquest motiu que un dels objectius d’aquest projecte és emergir les necessitats del municipi en aquest aspecte.


Tríptic Dones en marxa

Tríptic Dones en marxa

Fitxer: Triptic___Dones_en_marxa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.34 MB


 

Publicat el 15.09.2021