X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa les obres de reforma de l'Ajuntament de Sant Vicenç
Els treballs s'allargaran sis mesos aproximadament


Mentre s'executin les obres, a l'edifici de l'Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) trobareu els següents serveis: l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), el departament de d'Informàtica, el Jutjat de Pau i l'Oficina de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona. La resta de serveis es continuaran prestant al Casal de Cultura (Pl. del Poble, 9).


Obres Ajuntament

Aquesta setmana han començat les obres de millo­ra de l’edifici de l’Ajuntament. La reforma integral n’afectarà la primera i la segona plantes i inclourà la substitució de tota la fusteria exterior, l'estintolament de parets existents per crear espais més gran i oberts, l'ampliació de la Sala de Plens, la renovació dels lavabos i l'adequació del menjador del personal. 

D'altra banda i, per adequar l'edifici a la normativa vigent, es renovarà la climatització. Les obres tenen per objectiu final fer de l'actual edifici un espai còmode per al ciutadà i als treballadors.

Els treballs, que segons el calendari previst s'allargaran sis mesos aproximadament, tenen un cost de 446.490,00 €, que es finançaran amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 412.251,66 € i la resta amb fons propis. L'empresa Instal·lacions i Manteniments Arbúcies, SL., és l'encarregada d'executar les obres.

L'edifici de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va ser construït l'any 1945 com a masia familiar i l'any 1986 amb unes mínimes adaptacions va passar a ser la seu de l'Ajuntament. En aquest temps només s'hi han realitzat dues reformes importants a l'espai, d'una banda, una intervenció integral a la planta baixa (2013) i, d'una altra banda, la substitució de la teulada i l'adequació de la segona planta a l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda (2020).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^