www.svmontalt.cat
551 nous punts de llum es canviaran en les properes setmanes


Aquest canvi és una aposta per un municipi més sostenible i curós amb el medi ambient a través d’aquesta acció per la millora de l’eficiència en les instal·lacions de l’enllumenat públic municipal.

Lluminàries


Aquest mes de setembre han començat els treballs de substitució de les lluminàries que funcionen amb vapor de sodi d’alta pressió (VSAP). Un total de 551 punts de llum passaran a funcionar, a partir d’ara, amb la tecnologia de LED. Aquesta acció se suma a la realitzada l'any 2017, quan es van substituir 1.104 punts de llum amb un crèdit sense interès de l’Instituto para la Diversificación y el Ahorro Energético (IDAE).

Amb aquest canvi a LED, s’aconseguirà millorar l’eficiència energètica de la instal·lació, el que es tradueix en una reducció del consum elèctric, de les emissions de CO² a l’atmosfera i del cost d’explotació i manteniment de les instal·lacions d’enllumenat.

El projecte, impulsat per la Regidoria de Gestió Energètica i Sostenibilitat, té un cost aproximat de 122.000 euros. El material és subministrat per Novatilu, SL, i la instal·lació va a càrrec de SECE, SA. Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada d’un mes.

Publicat el 26.09.2021