X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç celebrarà el Correllengua 2021 el 9 d'octubre


El programa de l'acte inclou actuacions musicals, la tradicional lectura del manifest i la lectura dels textos de l’homenatjada d’aquest any, l’escriptora Isabel-Clara Simó.


Correllengua 2021

Sant Vicenç de Montalt se suma un any més al Correllengua, el dissabte 9 d'octubre, amb un un acte que tindrà lloc a partir de les 11 h a la plaça del Poble. Enguany el Correllengua celebra la seva 25a edició amb l’homenatge a l’escriptora d'Alcoi, Isabel-Clara Simó.

Les propostes del Correllengua 2021 començaran amb la lectura del Manifest , a càrrec d'Albert Medina; la lectura de textos i poemes amb la participació de l'Associació Els Xurravins, els Amics dels Pessebres i els alumnes del taller d'escriptura de la Biblioteca La Muntala i les actuacion musicals de l'Escola Municipal de Música L'Oriola i l'Orfeó Parroquial El Delme.

L'acte estarà presentat per les regidores Maria Villalta i Laia Sorribes. Per assistir-hi, cal reservar entrada del 4 al 7 d'octubre emplenant aquest  FORMULARI .

CORRELLENgua

Com cada any, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL), com a entitat impulsora del Correllengua al Principat i la Catalunya Nord, pretén a través de la vida i l’obra d’un autor, reivindicar la llengua, la cultura i els anhels del poble català. 

 ACTIVITATS complementàries correllengua 2021

En el marc del Correllengua 2021 també es farà un taller d’escriptura per a joves, a càrrec d’Esteve Plantada. Aquest taller tindrà lloc el dia 1 d’octubre, a les 18 h, al Centre Cívic El Gorg. Les inscripcions prèvies s’han de fer a la biblioteca.

Per últim, s’ha organitzat un concurs a través d’Instagram. Hi podeu participar fins al 6 d’octubre gravant un vídeo (de 3 minuts de durada màxima) en el qual llegiu un fragment d’un text d’Isabel-Clara Simó, i penjant aquest vídeo a Instagram utilitzant l’etiqueta #svmontaltcorrellengua2021. El premi al vídeo més original (un llibre electrònic) es lliurarà durant l'acte central del Correllengua 2021, el dissabte 9 d'octubre a la plaça del Poble. 

Consulteu les bases del concurs d'Instagram en aquest  ENLLAÇ


Correllengua 2021

Correllengua 2021

Fitxer: cartell_correllengua.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 208.87 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^