X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament impulsa un grup de suport per a persones cuidadores


Vol ser una eina de suport i d'acompanyament a les persones cuidadores no professionals que tenen persones dependents al seu càrrec.

Suport emocional


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Barcelona (AFAB), han posat en marxa un servei per acompanyar a les persones cuidadores no professionals del municipi. El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua vol oferir un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i d’ajuda mútua entre les persones participants.

El nou grup de suport psicològic començarà aquest dilluns 4 d'octubre, a les 17.30 hores. Les trobades comptaran amb la participació d’un/a psicòleg/a i es faran al Centre Cívic El Gorg.  Inicialment, s’han programat deu sessions, que tindran una durada d’una hora i mitja.

A través d’aquest servei municipal, es vol treballar la sobrecàrrega emocional i física que suposa la cura de persones grans o en situació de dependència. També es vol oferir un lloc de trobada per conèixer altres persones cuidadores i evitar així la soledat i disminuir l’estrès.

Per a rebre més informació, cal posar-se en contacte amb els Serveis Socials de l’Ajuntament trucant al telèfon 93 791 17 49.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^