X
XXXV Trobada de Gegants
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament torna a obrir els dimecres a la tarda


Es recomana a la població que en la mesura que sigui possible es continuïn fent els tràmits de manera telemàtica amb signatura digital, a través del portal de tràmits municipal, disponible les 24h del dia, els 365 dies de l’any i des de qualsevol lloc.

OAC


A partir del 6 d'octubre, l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) tornarà a obrir les tardes dels dimecres, de 16:00 a 19:00 h.

L'horari de matins és de dilluns a divendres, de 9:00 h a 14:00 h

Us recordem que l'OAC disposa d'una plataforma telemàtica per la sol·licitud de cita prèvia. L’objectiu és donar un servei d’atenció personalitzat i de qualitat a la ciutadania, garantint una hora prefixada d’atenció, i limitar el temps d’espera de les persones usuàries. A més, l’assignació de cita també contribueix a garantir els protocols de prevenció contra la Covid-19, ja que el sistema facilita un accés més esglaonat a les oficines municipals.

El servei de cita prèvia funciona en paral·lel al sistema d’atenció tradicional, de manera que per aquells tràmits de resolució immediata com les sol·licituds de certificat de padró, les renovacions de les targes de bonificació del bus urbà, la recollida de documents, per consultes o bé per assumptes urgents no cal demanar cita i les persones interessades poden continuar personant-se a l'OAC en l’horari habitual.

La cita prèvia es pot demanar per internet o per telèfon:


Per sol·licitar la cita prèvia telemàtica s’ha d’anar a la portada de la web, on el propi usuari pot seleccionar el dia i hora en què vol ser atès i indicar quin tràmit o gestió vol realitzar, i també podrà modificar o anul·lar la cita assignada en cas necessari.

Per reservar cita prèvia via telefònica, cal trucar per telèfon i el personal municipal complimentarà via telemàtica la cita i informarà al ciutadà la documentació, si cal, que ha de portar.


IMPORTANT

Per tal de garantir la vostra seguretat i la nostra, en l'atenció presencial s'hauran de seguir totes les normes de seguretat establertes per la COVID-19: caldrà portar la mascareta ben posada, netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i s'haurà de mantenir la distància de seguretat.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^