www.svmontalt.cat


Durant les primeres setmanes els aparells funcionaran en període de proves, i serà a partir del dia 29 d’octubre quan els nous radars entraran en funcionament de manera definitiva.

Radars


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha instal·lat dos nous radars en carrers amb plataforma única -zones 20- on conviuen vianants i vehicles i no es pot sobrepassar el límit de 20 Km/h, per reduir la velocitat de circulació i així evitar accidents i atropellaments de vianants.

Concretament, els radars es troben ubicats al carrer Sant Antoni -davant la Casa Parroquial- i al carrer Costa Daurada –a l’inici de la zona comercial-. Els llocs on se situen els radars estan degudament senyalitzats.

Durant les primeres setmanes els aparells funcionaran en període de proves,  i serà a partir del dia 29 d’octubre quan els nous radars entraran en funcionament de manera definitiva.

Aixecar el peu de l’accelerador

L’alcalde, Víctor Llasera, ha admès que la mesura podria generar "inquietud" entre els santvicentins, però ha recordat que "l’objectiu dels radars no és posar multes sinó garantir que tots els conductors respecten els límits de velocitat. Per això tots els radars estan senyalitzats i “tothom sabrà on es troben”.

Segons la regidora de Governació i Mobilitat, Lydia Gerónimo, el missatge és clar: “no es tracta en absolut d’una mesura recaptatòria, només volem que en aquestes vies els límits de velocitat es compleixin i que tothom se senti segur: veïns, conductor i vianants”.

Publicat el 08.10.2021