www.svmontalt.cat
Diumenge, 31 d'octubre de 2021  -  11 h matí


Podeu fer la reserva i pagament del 21 al 28 d'octubre a través d'aquest ENLLAÇ. (El dia de la visita caldrà portar el comprovant de pagament)


Es farà una visita guiada a la Torre de Can Valls, l’últim vestigi de la masia, ja desapareguda, que havia acollit la casa convent dels Germans Gabrielistes. Les visites, amb reserva d'hora, es faran en els següents torns (6 persones per torn): 11:00 h, 11.30 h, 12:00 h i 12.30 h. 

La  Torre de Can Valls és una torre de defensa inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.  La seva ubicació, a l’entorn natural del parc dels Germans Gabrielistes, i el bon estat de conservació exterior permeten apreciar clarament les parts bàsiques de les torres de guaita: el talús, la porta, la finestra, els matacans, els merlets i la corsera.

L’any 2019 es van dur a terme unes obres de restauració de la torre amb l’objectiu de recuperar el seu aspecte interior, habilitant-hi una escala per fer-la accessible i convertir-la en un mirador, des d’on es poden veure unes vistes espectaculars.