X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El projecte 'Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles' enllesteix la fase de la diagnosi
Hi col·laboren de manera coordinada els ajuntaments de les 3 viles, amb el suport de la Diputació


El projecte 'Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles' avança a bon ritme. En aquests moments, l'Ajuntament de Llavaneres ja disposa dels resultats de la diagnosi. Aquest estudi ha servit per analitzar la situació de les empreses de les 3 Viles respecte el seu grau de digitalització i les necessitats formatives en relació a les competències tecnològiques. L'elaboració de la diagnosi ha anat a càrrec de la consultora Òptim People. El projecte està finançat per la Diputació de Barcelona.


Treball Talent TecnologiaEl projecte Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles s'inclou en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació. De moment, ja s'ha realitzat la primera fase, la diagnosi. Aquesta acció ha permès conèixer de primera mà les necessitats dels nostres empresaris i emprenedors. L'Ajuntament de Llavaneres impulsa aquest projecte juntament amb els consistoris de Sant Vicenç de Montalt i de Caldes d'Estrac.

Aquesta diagnòsi s'ha realitzat, en primer lloc, a través d'una enquesta que s'ha enviat a totes les empreses del municipi i s'ha reforçat amb entrevistes telefòniques i presencials a empreses representatives dels diferents sectors del teixit empresarial local.

L'estudi és el punt de partida del projecte. Ara, un cop detectades les necessitats formatives de les empreses i valorats els interessos formatius de la població activa, des dels ajuntament participants es procedirà a dissenyar les accions de formació futures.

Un dels punts forts del projecte és la col·laboració amb els agents territorials amb l'objectiu d'establir sinergies que permetin la detecció de les necessitats de perfils amb competències digitals.

Font: Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^