www.svmontalt.cat
Actualment, Sant Vicenç de Montalt compta amb 141 llicències HUT

La Regidoria de Turisme ha programat pel proper 9 de novembre a les 19 h una sessió participativa (telemàtica) destinada als titulars i gestors d'Habitatges d'Ús Turístic (HUT), per a presentar-los el projecte 'Per un turisme més sostenible i de qualitat a Sant Vicenç de Montalt'.

Us hi podeu iscriure en aquest ENLLAÇ


HUT

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa en marxa el projecte 'Per un turisme més sostenible i de qualitat a Sant Vicenç de Montalt', que té com a objectiu promoure un turisme de qualitat al municipi. 

Aquesta iniciativa forma part de les accions que el consistori santvicentí està portant a terme per millorar la qualitat de vida dels santvicentins i les santvicentines i també l'experiència de les persones que ens visiten temporalment. Així, diferents àrees de l'Ajuntament ja estan treballant de manera transversal i conjunta amb els agents turístics locals per buscar sinèrgies i crear aliances que garanteixin la viabilitat del projecte.

En aquest sentit, la Regidoria de Turisme convida als titulars i gestors dels Habitatges d'Ús Turístic (HUT) a participar a la sessió telemàtica, que tindrà lloc el dimarts 9 de novembre a les 19 h per a presentar-los el projecte, fer-los partícips del mateix i buscant la seva implicació. La finalitat de la sessió és donar-los a conèixer alguns tips bàsics de com poden millora la seva competitivitat a través de les pràctiques sostenibles a l’allotjament i promoure una benvinguda a l’hoste (turista més informat i segur, que conegui el municipi, les normes i costums, que se senti a gust i sigui responsable  amb l’entorn). Durant la sessió, els/les participants podran dir la seva, explicar les seves experiències i compartir bones pràctiques que ja estiguin aplicant, resoldre dubtes, inquietuds... 

Actualment, Sant Vicenç de Montalt compta amb 141 llicències HUT.

sessió participativa 'Per un turisme més sostenible i de qualitat a Sant Vicenç de Montalt'

Data: 9 de novembre de 2021

Hora: 19 h

Format: Telemàtic

Durant la sessió es tractaran el temes següents:

  1. Viatgers que demanen destinacions i ofertes més sostenibles i responsables.
  2. La sostenibilitat als HUTs de Sant Vicenç de Montalt... Treballem el què i com ho comunicarem.
  3. Certificat Biosphere, fem una ullada, per què ens pot servir?.
  4. Suggeriments, precs i preguntes.

Us podeu apuntar a la trobada en línia mitjançant aquest  FORMULARI i el dia abans de la sessió (8 de novembre) rebreu l’enllaç que us permetrà accedir-hi.

Publicat el 18.10.2021