X
Programa festa Major d'Estiu 2022
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Comença la campanya de vacunació contra la grip a Sant Vicenç


Es pretén arribar, sobretot, a persones de 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut.

La vacuna de la grip es podrà posar, de manera simultània, amb la de la COVID-19 a aquelles persones que van rebre la segona dosi fa més de sis mesos i que tenen més de 70 anys.

Campanya grip


Als centres d’Atenció Primària (CAP) de l’Institut Català de la Salut al Maresme ja s’ha començat a administrar la vacuna contra la grip. Aquest any, l’objectiu principal de la campanya de vacunació és arribar a persones que tenen 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut.

Aquest any, la campanya inclou una novetat destacada: les persones que van rebre la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 fa més de 6 mesos, i que tenen més de 70 anys, podran rebre alhora la vacuna de la grip i la dosi de reforç contra la SARS-CoV-2. Així, amb la doble vacunació, es pretén protegir al màxim els col·lectius més vulnerables davant una possible coinfecció. 

La tercera dosi de reforç contra la SARS-CoV2, fins ara, ja s’havia obert a les persones que viuen a les residències geriàtriques i a les immunodeprimides i, ara, s’obre a la població general de més de 70 anys. 

On es duu a terme la vacunació a Sant Vicenç de Montalt?

 • Consultori Nucli Antic
  Avinguda Verge de Montserrat, 2
  Horari del centre: De dilluns a divendres de 8 a 15h
  Telèfon: 93 791 11 09
  Programació de visites: 93 326 89 01
  llavaneres.sanitat.@gencat.cat 
 • Consultori de Montaltpark
  Carrer Mediterrani, 4-8
  Horari atenció centre: De dilluns a divendres de 8 a 20h
  Telèfon: 93 791 29 00
  Programació de visites: 93 326 89 01
  llavaneres.sanitat@gencat.cat

Com es pot obtenir cita per a la vacunació contra la grip?

Totes les persones que formin part dels col·lectius de risc ja poden demanar cita a través del web de programació de visites (citasalut.gencat.cat) o a través de La Meva Salut, a l’apartat “Cita”.

També es pot demanar dia i hora a través de la central de trucades, des d’on es programa directament la cita, al telèfon 93 326 89 01. A més, com cada any, es podrà contactar directament amb el centre d’atenció primària corresponent.
Vacunació grip

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^