X
Programa festa Major d'Estiu 2022
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç renova tots els parquímetres


Les persones usuàries de la zona blava ja poden fer els pagaments amb targeta o amb dispositius mòbils.

Parquímetres


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha finalitzat la instal·lació de 16 parquímetres que substitueixen els que fins ara venien donant servei, els quals disposen d’un conjunt d’aplicacions de software integrades que permeten automatitzar i gestionar el control de la zona blava del municipi. 

Els nous parquímetres aporten diverses millores pensant, sobretot, en la millora de l’experiència de l’usuari. El que primer destaca és el seu disseny més modern i accessible, facilitant així molt més la interacció que l’usuari ha de realitzar amb l'aparell, millorant-ne la comunicació i la usabilitat. També millora el procés de pagament, ja que s’incorpora per primera vegada la tecnologia contactless pel pagament amb targeta i dispositiu mòbil, el que suposa un augment de la facilitat d’ús i la seguretat.

Durant els primers mesos de funcionament caldrà introduir la matrícula del vehicle i imprimir-ne el tiquet d’aparcament, però l’objectiu és que això no sigui necessari, amb el consegüent i important estalvi de temps i de paper. El vehicle quedarà registrat i el vigilant podrà comprovar en el seu dispositiu mòbil si està estacionat correctament. 

Per tal de millorar la comunicació dels usuaris amb el servei de suport dels parquímetres, s’ha habilita un nou telèfon de contacte, que els permetrà avisar si es produeix alguna incidència perquè pugui ser resolta en línia o presencialment amb major celeritat i eficàcia.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^