X
Programa festa Major d'Estiu 2022
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament fomenta les àrees infantils inclusives
S'estan instal·lant jocs adaptats perquè tots els infants puguin compartir espai


 Els parcs de Can Boada, dels Germans Gabrielistes, del Terral i dels carrers Josep Brunet, Girona i la Panissera, les primeres zones de jocs inclusius.

Parcs inclusius


Amb la finalitat que tots els nens i les nenes puguin compartit els espais públics amb independència de les seves capacitats, la Regidoria d'Infància i Joventut està instal·lant en diversos parcs els primers jocs adaptats i inclusius. Així, el consistori està dotant de gronxadors, balancins, una taula de manipulació, un joc del telèfon i un castell de jocs els parcs de Can Boada, dels Germans Gabrielistes, del Terral i dels carrers Josep Brunet, Girona i la Panissera

L’acció respon a la voluntat del govern de garantir que els infants que tenen una discapacitat física, psíquica o sensorial puguin accedir a unes àrees infantils inclusives i adaptades per compartir espais i jocs, com una mesura més de fer una vila inclusiva, igualitària i cohesionada.

En paral·lel, l’Ajuntament també està realitzant treballs d’arranjament i millora als parcs que inclouen tasques de poda i enjardinament, instal·lació de tanques perimetrals i trasllat d’atraccions entre parcs.

L’objectiu del govern municipal és, a mesura que es van renovant els parcs, introduir millores perquè tots els espais de jocs siguin inclusius.

El cost de les actuacions puja 75.000 euros.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^