Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Comença la fase de formació del projecte “Dones en marxa”

Dones en marxa


Aquest dilluns, 25 d’octubre, s’ha donat el tret de sortida a les formacions professionalitzadores en les competències tècniques específiques dels serveis  a les persones dependents a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. Aquest mòdul, que té un total de 80h, s’està duent a terme al Centre Cívic El Gorg.

Paral·lelament, també s’està treballant transversalment l’autogestió en la cohesió i enfortiment grupal de totes les participants gràcies al que es coneix com a peer-mentoring i recolzament mutu, un mètode on s’aprofiten les fortaleses, experiències i situacions de cadascuna d’elles per empatitzar l’una amb l’altra així com els processos individualitzats de coaching a fi de descobrir les barreres, reptes i contextos de les dones i treballar individualment cap a l’assoliment dels objectius.


D’altra banda, el dijous 21 d’octubre, la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, va organitzar una sessió per totes les participants al projecte per tenir un primer contacte. Va ser una sessió molt dinàmica on es va fer participar a totes les assistents per tal de trencar el gel i guanyar confiança entre totes elles.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^