www.svmontalt.cat

Les regidories de Sanitat i Salut Pública i d'Infància i Joventut, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza el taller Cuina sense pares, adreçat a joves d'entre 14 i 18 anys amb ganes d'aprendre receptes fàcils, saboroses i saludables. El taller és gratuït i es farà el divendres 3 de desembre, de 16.30 a 20.30h, a la Seu d’Entitats Esportives.

Podeu fer la vostra inscripció emplenant aquest  FORMULARI. En el moment de fer la inscripció, els/les participants menors d’edat hauran d’adjuntar l'autorització del pare/mare/tutor/a. 15 places disponibles.

El taller Cuina sense pares s’adreça a tots aquells joves que ja no es volen quedar a dinar a l’institut i volen menjar a casa, que s’han de preparar als migdies o als vespres els àpats, que volen sorprendre amb plats diferents la seva colla o que fa poc que s’han independitzat i se’ls hi acaben les idees de què fer per menjar.

La sessió oferirà dues propostes, un elaborada amb microones i un altra amb fogons. L’objectiu és fomentar l’alimentació saludable i l’autonomia dels adolescents i joves a la cuina. Són receptes fàcils, ràpides i econòmiques però sobretot saludables.


Cuina sense pares

Cuina sense pares

Fitxer: cuina_sense_pares.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 192.58 kB

Publicat el 18.11.2021