X
Campanya comercial 2021
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament organitza un taller gratuït d'autoprotecció, suport vital bàsic i DEA destinat al jovent
El taller es desenvoluparà el 10 de desembre, en horari de tarda a l'Espai JoveLa Regidoria de Sanitat i Salut Pública continua oferint cursos per ensenyar a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats al poble i que la ciutadania perdi la por a fer-los servir si es troben en una situació que ho requereix. En aquesta ocasió, juntament amb la Regidoria d'Infància i Joventut i amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha programat un nou curs gratuït d'autoprotecció, suport vital bàsic i DEA destinat al jovent.Taller DEA


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt convida al jovent a participar en el taller gratuït d'autoprotecció, suport vital bàsic i DEA que us ensenyarà els coneixements bàsics per atendre i superar situacions d’emergència. La formació es es desenvoluparà el proper 10 de desembre, de 16 a 20 hores, a l'Espai Jove El Cau. Entre els continguts que es tractaran, tothom qui assisteixi farà una introducció per la cultura de l’autoprotecció, s’estudiaran les situacions d’emergència més freqüents, s’abordarà el Suport Vital Bàsic, la reanimació cardiopulmonar, l’obstrucció de la via aèria per cos estrany, entre d’altres conceptes relacionats amb la matèria en qüestió.

Durant la mateixa sessió, l’alumnat presenciarà una demostració de Desfibril·lació Externa Automatitzada, més coneguda com a 'DEA'.

Amb aquesta formació es pretén animar els/les joves del municipi a perdre la por, desmitificar mites i donar el missatge que salvar vides està a l’abast de tothom. Actualment a Sant Vicenç de Montalt existeix una xarxa d’espais cardioprotegits amb 8 desfibril·ladors instal·lats a la via pública i 2 aparells mòbils. 

Si teniu interès en participar-hi, podeu formalitzar la vostra inscripció a través d'aquest FORMULARI  

Municipi CardioprotegitLa primera causa mortal al món per malaltia coronària és l'aturada cardíaca sobtada.  A Catalunya, cada dia es produeixen 10 aturades cardíaques i bona part de la població desconeix com actuar davant d’aquests casos. Més del 70% de les aturades cardíaques es deuen a una arrítmia maligna anomenada fibril·lació ventricular, una anomalia tractable mitjançant una descàrrega elèctrica, sempre i quan la persona estigui adequadament formada per utilitzar els desfibril·ladors externs automàtics. 

Sant Vicenç, municipi cardioprotegit és un projecte impulsat per la Regidoria de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.Curs DEA

Curs DEA

Fitxer: cartell_autoproteccio_suport_i_vital_basic_i_DEA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 209,67 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^