Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament aprova les ordenances fiscals per l'any 2022, congelant els tributs


Les ordenances fiscals del 2022 mantenen i segueixen apostant per la línia estratègica de vila: garantir uns serveis públics de qualitat.
 

 

Casa de la Vila


El Ple de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, en sessió ordinària celebrada ahir, dijous 28 d’octubre, va donar llum verda a la proposta del govern municipal d’ordenances fiscals per al 2022 amb els vots a favor de Junts per Sant Vicenç, Primàries, ERC, 9 SV, CUP i el regidor Cristian Garralaga, les abstencions de Cs i els regidors Miquel Àngel Martínez, Francesc Guillem i Robert Subirón, i el vot en contra del PSC. 

La totalitat dels impostos, taxes i preus públics es mantenen igual respecte l’exercici vigent, excepte l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana (plusvàlues). El tipus de gravamen d'aquest impost passarà a ser del 26% que és l’equivalent a la mitjana que apliquen els municipis del Maresme.

Una de les modificacions que s’hi introdueix és l’ampliació de la bonificació actual del 50% sobre l’Impost de Béns Immobles (IBI) amb un màxim de 500 € anuals per a la instal·lació de sistemes per a l'aprofitament tèrmic o elèctric de l'energia provinent del sol per a l'autoconsum, que es concedirà per un període de 5 anys.

La resta de modificacions que incorporen les ordenances fiscals per a l'any 2022, responen a adequacions concretes per ajustar-se a la normativa, a la realitat dels serveis municipals o a les necessitats de la ciutadania, i es modifiquen taxes sense repercussió en la recaptació.


Bonificacions fiscals 2022

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^