X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Es posa en marxa una campanya de 'Rasca i Guanya' per dinamitzar el comerç local


Del 3 al 18 de desembre podeu participar a la nova campanya comercial que repartirà 2.000 premis.

La Regidoria de Comerç impulsa una campanya amb l'eslògan 'Comprant a Sant Vicenç, tothom hi guanya!' per dinamitzar el comerç local. Es tracta d'un 'Rasca i Guanya' que neix amb la finalitat d'incentivar les compres en els establiments locals i potenciar el comerç de proximitat. La campanya es portarà a terme entre el 3 i el 18 de desembre i repartirà 2.000 premis entre la clientela dels establiments adherits.

La promoció de 'Rasca i Guanya', consisteix en rascar les butlletes de participació per poder optar a guanyar els diferents premis que s'amaguen; tasses, carregadors USB, bosses plegables i tapes webcam, són els premis que es podran guanyar amb la butlleta que es lliurarà a tots els clients quan facin una compra o consumició als establiments de comerç, serveis i restauració adherits  a aquesta promoció.

Com hi participo?

Aconsegueix el teu rasca als establiments participants, a canvi d'una compra o consumició. Els establiments tindran targetes fins que n'esgotin les existències.

Quins són els premis?

  • 300 unitats de la primera tassa d'una col·lecció  de tasses amb motius de Sant Vicenç
  • 200 unitats de carregadors USB
  • 500 Bosses plegables
  • 1.000 tapes webcam (pel mòbil, tauleta, ordinador,...)

Quants premis hi ha?

Hi ha 2.000 premis amagats!

Quan puc bescanviar els premis?

El cap de setmana del 18 i 19 de desembre de 2021,  a la carpa que l'Ajuntament instal·larà a Fira de Nadal que se celebrarà als voltants de la plaça del Poble.


Sospites d'ús fraudulent dels ‘Rasca y Guanya´: l'Ajuntament es reserva el dret d'eliminar justificadament d'aquesta promoció a qualsevol usuari que defraudi, alteri o inutilitzi el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la present campanya. Si durant l'acció promocional, per part de l'Ajuntament es comprovés o observés que un participant intenta obtenir o obté tiquets de compra falsos o que intenta participar de forma fraudulenta, la seva participació serà considerada automàticament no vàlida i no podrà reclamar ni al·legar res als organitzadors de la campanya.


Campanya comercial 2021

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.12.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^