www.svmontalt.cat


El dos jocs consten d'un total de 14 enigmes i es recorren 1,7 km del municipi en poc menys de dues hores.


CLICA AQUÍ PER COMENÇAR A JUGAR A 'L'ESTIU DEL 1963' AMB EL MÒBIL  
  PER COMENÇAR A JUGAR AMB EL MÒBIL A 'GUARDIANS DEL CEL' CLICA AQUÍ  


Gymkana digital

Sant Vicenç de Montalt amplia la seva oferta turística amb l'ús de les noves tecnologies i s'estrena en el món de la Gimkana Digital Turística amb dues propostes:  L'estiu del 1963 i Guardians del cel.

Es tracta d'una nova experiència turística en la qual els i les participants recorren diversos espais i llocs d'interès del municipi mentre resolen els enigmes al voltant de la història d'una nena que va arribar a Sant Vicenç a estiuejar a casa de la seva àvia, i finament s'hi va quedar a viure; vint any després, ha de marxar i aprofita l'últim dia per anar a la recerca d'un xurraví.

L'estiu del 1963 compta amb 7 enigmes que es poden resoldre en uns 40 minuts amb un recorregut de 0,5 km pel nucli antic del municipi, i Guardians del cel amb un recorregut d'1,2km, del Parc dels Germans Gabrielistes a la zona marítima de Sant Vicenç, es pot completar en una hora deprés d'haver resolt els 7 enigmes.

Els dos jocs digitals de pistes són aptes per a tots els públics i tenen com a objectiu transformar l'experiència turística en un entorn d'entreteniment, on és igual d'important la diversió que l'aprenentatge. A més, són completament gratuïts, estan disponibles en català, castellà, anglès i francès, i s'hi pot jugar en qualsevol moment. Començar a jugar és tan fàcil com escanejar amb el mòbil el codi QR.

Amb aquesta iniciativa, impulsada per les regidories de Cultura i Turisme, es vol ampliar i renovar l'activitat turística de Sant Vicenç, tenir una oferta apta i atractiva per a tots els públics; i potenciar un model de turisme cultural, de qualitat, responsable i sostenible. El cost de l'actuació ha estat de 6.958 euros i compta amb una subvenció de 2.800 euros de la Diputació de Barcelona.

Des de l'Ajuntament us animem a totes i tots a intentar resoldre els enigmes que s'amaguen a diferents espais del poble.


Gymkana digital

Gymkana digital