www.svmontalt.cat


Des que va entrar en funcionament, al febrer del  2021, l’aplicació Beesafe ha registrat 354 persones usuàries i se n’ha fet ús en 79 ocasions. És una eina ràpida, intuïtiva i accessible que permet alertar la 
Policia Local d’una emergència o robatori en només 15 segons. És gratuïta i està disponible a Google Play i per App Store. 

BeeSafe seguretat


QUÈ ÉS BEESAFE?

Una aplicació per a telèfons mòbils que permet alertar la policia local en cas que s’estigui produint una emergència o un robatori. En menys de 15 segons, la persona usuària pot enviar als dispositius dels agents un senyal geolocalitzat amb cinc possibles situacions d’alerta per tal que aquests puguin actuar.

Es tracta d’una eina ràpida, intuïtiva i accessible a tothom, que té per objectiu garantir la seguretat de les persones les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.


Com funciona?

L’aplicació mòbil Beesafe és totalment gratuïta. Per a poder utilitzar-la només cal descarregar-la al dispositiu i configurar el perfil d’usuari amb la informació de la casa i la seva ubicació, a més d’altra informació opcional.

A la pantalla principal hi ha cinc tipus d’alarmes per a activar, en funció de quina sigui l’emergència:

  •  Intrusos a casa

  • Incidència amb l’alarma de casa

  • Presència estranya al carrer

  • Activitat sospitosa a casa veïna

  • Alerta de gènere

Aquesta darrera alerta està destinada a combatre els assetjaments sexuals i la violència masclista, tant a la via pública com en espais tancats. La diferència amb les altres és que comparteix amb la policia en temps real la ubicació de la víctima.

L’Ajuntament demana a la ciutadania que faci servir aquesta eina de manera responsable, evitant que el servei de Policia Local es col·lapsi amb alertes innecessàries.

Aquesta aplicació complementa altres mesures destinades a apropar la policia a la ciutadania, com l’app Botó Vermell, adreçada als comerços locals; la policia de proximitat, o l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la comissaria.


En aquest díptic informatiu us expliquem el funcionament de l’aplicació per facilitar la instal·lació i l’ús d’aquesta eina a la ciutadania:


Díptic Beesafe

Díptic Beesafe

Fitxer: Diptic_Beesafe_Sant_Vicenc.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 834.04 kB

Publicat el 04.01.2022