Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Som-hi Sant Vicenç - Gener
  • Encetem l’any amb energies renovades i emprenent nous projectes que, malgrat no ser cridaners, resulten imprescindibles. És el cas de la correcció de defectes al quadre A (Can Boada), que probablement sigui la més extensa de totes les instal·lacions d’enllumenat públic del municipi. Aquests defectes s’han arrossegat durant molts anys, per la qual cosa ha estat impossible legalitzar-lo. No sabem per què no s’ha realitzat cap actuació fins ara; potser perquè no dona vots? El que farem és solucionar els defectes reglamentaris de la instal·lació per a poder afrontar-ne les inspeccions pertinents amb garanties d’èxit.

    També desconeixem els motius pels quals, des del 2019 (un any abans de la nostra entrada al Govern), l’Ajuntament no disposa d’un contracte de manteniment pel que fa als equipaments públics i, per tant, es veu obligat a contractar els serveis de manera esporàdica; treballarem per treure’n la licitació al més aviat possible i apostarem per tots aquells projectes que proporcionin un estalvi energètic i un consum responsable.

    En resum, seguirem prenent decisions polítiques en base als nostres valors, com es deriva del compromís que vàrem assumir en rebre les regidories delegades. Salut i república!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.01.2022

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^