Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les faules de La Fontaine, protagonistes de la Bibliogimcana
Inscripcions obertes


L’activitat es durà a terme el dissabte 22 de gener, a partir de les 18 h, a la Biblioteca Municipal La Muntala, i va dirigida a infants a partir de 7 anys.

 

Bibliogimcana


En el marc de la Festa Major d’Hivern 2022, la Biblioteca Municipal La Muntala amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Festes ha programat una nova Bibliogimcana dedicada a Jean La Fontaine, el faulista, contista, poeta i novel·lista francès del segle XVII que ha passat a la història per la seva contribució a la compilació i modernització de les faules.

La Bibliogimcana se celebrarà el dissabte 22 de gener, a partir de les 6 de la tarda, a la Biblioteca Municipal La Muntala, i està dirigida a infants a partir de 7 anys. Hi ha 30 places disponibles i us hi podeu inscriure en aquest ENLLAÇ.

L’objectiu de la Bibliogimcana és que a través de la resolució de proves i enigmes inspirats en l’obra de l’escriptor, els més petits de la casa gaudeixin d’aquestes històries curtes on els animals prenen vida i apareixen personificats amb atributs, sentiments i comportaments humans. Així doncs, aquesta activitat gratuïta permet, seguint la màxima de La Fontaine ‘d’instruir complaent, educar tot gaudint del joc i la lectura.

 




OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.01.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^