X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arrenca la segona fase dels projecte 'Dones en marxa'

Dones en marxa


Aquest dilluns, 10 de gener, s’han reprès les sessions del Projecte 'Dones en marxa: empoderem el talent femení', després de l’aturada de les festes nadalenques.

La desena d’alumnes que constitueixen el grup han carregat energies davant la segona fase que les espera on es treballaran accions formatives per millorar l’autoconeixement, la identificació de competències i els objectius finals de totes elles, a càrrec de la Consultoria Constructiva. Aquestes sessions s'impartiran els dilluns i els dimecres fins al 14 de març, data en què finalitzarà el projecte.

Paral·lelament, es faran un parell de sessions amb Coop Maresme, que seran introductòries al món del cooperativisme i les iniciatives d'economia social i solidària.

El programa fa una crida al canvi i a l’acció, al treball en equip compromès i proactiu perquè les persones que es troben a l’atur, o amb condicions laborals precàries, recobrin la il·lusió i descobreixin totes les competències i habilitats de què disposen per a trobar feina i/o desenvolupar el seu projecte empresarial.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.01.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^