X
XXXV Trobada de Gegants
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt estrenarà el Mercat d'Olis i Vins al Maresme


L'avinguda Toni Sors acull aquest dissabte al matí un mercat dedicat a l'oli i al vi que comptarà amb totes les mesures de prevenció Covid 19.

Sant Vicenç de Montalt estrenarà aquest dissabte dia 22 de gener al matí, en el marc dels actes programats amb motiu de la Festa major d'Hivern, el Mercat d’Olis i Vins a la comarca del Maresme.

El Mercat d’Ois i Vins, com indica el seu nom, és un mercat d’una quinzena de parades on hi predomina l’oli, ja sigui comestible i/o cosmètic, i també els vins. 

Els olis comestibles són d’olives de les varietats arbequina, argudell, picual i vera i han estat premsats a partir de la collita d’olives de la passada tardor. Els olis cosmètics tenen l’aloe vera com a ingredient base.

Els vins són de petits cellers de les DO Empordà i Costers de Segre. També de Calonge i de Navarra.

El mercat es complementarà amb la mel del Montseny, els embotits de la Vall d’en Bas a la Garrotxa i els formatges de diferents formatgeries artesanes catalanes.

Com ja és habitual a Sant Vicenç de Montalt, també aquest dissabte hi haurà les parades del mercat setmanal. Serà doncs un matí d'aromes i sabors, de bons aliments, de tastar i comprar, i de passejar.

El Mercat d'Olis i Vins és una iniciativa comercial de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i de l'empresa Firàlia per tal de dinamitzar el municipi i omplir de propostes atractives el dissabte de Festa Major.


Mercat olis i vins

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.01.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^