Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Pluja de medalles per l'atleta Eva Sans

Eva Sans s’ha classificat per l’Europeu en pista coberta que tindrà lloc a Braga (Portugal) del 20 al 27 de febrer.

Eva Sans

Després de fitxar a finals del 2020 pel Durango Kirol Taldea per competir en salt de llargada i triple salt, la santvicentina Eva Sans continua sumant èxits al seu palmarès esportiu. Amb nou equip i nou entrenador, el triplista Jordi Marco, al 2021 es va penjar al coll la medalla de bonze en llargada i triple al Campionat d’Espanya Individual i es va proclamar, juntament amb les seves companyes d’equip, sotscampiona d’Espanya de Clubs de Primera divisió a La Nucia (Alacant).

Malgrat arrossegar lesions, l’Eva també es va endur la medalla de plata de 4x200 m al Campionat d’Espanya Màster celebrat a finals de novembre a Ourense i va fer la seva millor marca personal en triple amb un salt de 9,57 m.  Sans també va aconseguir l’or en llargada i la plata en triple al Campionat de Catalunya en pista coberta (Sabadell).

Per acabar d’arrodonir-ho, Eva Sans comença el 2022 classificada per l’Europeu en pista coberta que tindrà lloc a Braga (Portugal) del 20 al 27 de febreri i proclamant-se campiona de Catalunya en 400 m i sotscampiona de Catalunya en 200 m i triple salt.

L’Ajuntament felicita a l’atleta santvicentina i li desitja molta sort en les seves properes cites amb la competició.