X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Presa de possessió de cinc noves funcionàries



Presa possessió funcionàries


Aquest matí de dimecres, 2 de febrer, han pres possessió a l'Alcaldia de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt cinc noves funcionàries de carrera, després d’haver superat favorablement les oposicions a què s’havien presentat.

Les cinc funcionàries han assolit la seva plaça d’Auxiliar d'Administració General i estaran adscrites als següents llocs de treball: 2 a l’OAC , 1 a Serveis Territorials, 1 a Serveis Generals i Intervenció i 1 a Serveis de Governació.

L’alcalde, Víctor Llasera, juntament amb les regidores de Governació, Lydia Gerónimo, i de Recursos Humans, Sònia Miquel, han assistit a l'acte de presa de possessió. Llasera ha donat l’enhorabona a les treballadores, que milloren la seva situació laboral, i els ha desitjat 'molts èxits' en el desenvolupament dels seus càrrecs professionals.

Aquestes cinc noves funcionàries s’han pogut incorporar gràcies a l’oposició amb borsa de treball que es va realitzar per cobrir 5 places d’auxiliar administratiu que fins ara estaven ocupades interinament. Amb la creació d'aquesta borsa de treball, l'Ajuntament podrà cobrir baixes, vacances i altres supòsits sense tornar a convocar un procés selectiu.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.02.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^