X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç acollirà l'1 de maig la MontalTrail
La prova consta de dues curses, una Trail i una Mitja Marató



Inscripcions obertes fins al divendres, 29 d’abril, a les 23:59 h



MontalTrail

La MontalTrail torna de la mà de l’Associació Excursionista MontaTrek el diumenge dia 1 de maig. Les proves, una Trail (11 KM) i una Mitja Marató (21 Km) Portaran a centenars de corredors pels corriols més intricats i salvatges del Maresme.

La sortida-arribada serà a l'Av. Toni Sors a les 9 h i el límit de temps les 13 h. La recollida de dorsals es farà el dissabte 30 d'abril al local social de Montaltrek (Av. Verge de Montserrat, 1) de 18 h a 20 h i una
hora abans de la sortida de la cursa.

L'objectiu de MontalTrek impulsant aquest esdeveniment és promoure l'esport a l'aire lliure i donar a conèixer l'entorn de la Serralada del Montalt al Maresme central i el poble de Sant Vicenç de Montalt. L'entitat vol que els trets que caracteritzin la MontalTrail siguin el respecte, la solidaritat i la responsabilitat envers l'entorn, la natura i les persones.

El preu de la inscripció és de 25 euros amb samarreta i de 15 euros sense samarreta, i inclou avituallaments, esmorzar i servei de fisioteràpia. Les inscripcions romandran obertes fins al divendres, 29 d’abril,  a les 23:59 h  o fins a completar les places disponibles en aquest  ENLLAÇ.  Les inscripcions amb samarreta es tancaran el 15 d'abril.


MontalTrail

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.02.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^