X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament recupera la celebració del Carnaval als carrers


La proposta inclou una cercavila i un espectacle destinat a públic familiar.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha decidit recuperar la celebració del Carnaval als carrers, després de l'aixecament de les mesures restrictives de la Covid i la millora de la situació pandèmica.

En aquest sentit, s'està treballant per ultimar els detalls d’una programació en què es preveu la celebració d'una cercavila que sortirà de la plaça del Poble i finalitzarà al Centre Cívic El Gorg amb una activitat destinada al públic familiar, el dissabte dia 26 de febrer. L’Ajuntament convida a tothom qui vulgui a disfressar-se individualment o en comparsa i participar en la festa que arrencarà a les 5 de la tarda. La cercavila estarà amenitzada pel grup de batukada New Wave i comptarà amb la participació dels Bòbuls i les Margaridasses.

Recorregut de la rua

Plaça del Poble, carrer Sant Antoni, plaça de l’Església, carrer de Baix, carrer Josep Brunet, riera del Gorg i arribada al Centre Cívic.

Un cop finalitzada la rua, als volts de les 6 de la tarda, el Centre Cívic El Gorg acollirà l’espectacle familiar El Factor K de Karaokes Band, on els assistents hauran de  superar els diferents reptes demostrant les seves habilitats cantant i ballant. L’espectacle fa un repàs al repertori que més agrada als petits, mitjans, adolescents i també als grans. L’entrada és lliure amb aforament limitat. Ús obligatori de mascareta.


Cartell Carnestoltes 2022

Cartell Carnestoltes 2022

Fitxer: CARTELL_CARNESTOLTES_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 111.49 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.02.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^